mandag 18. august 2008

Ekte sørlandskrabber både hjemme og på jobb

Søndag kom vi tilbake fra sørlandet med flere deilig krabber. Her ser dere hvordan det ser ut når det ligger 45 krabber i gryta. Kl.23.00 var krabbene ferdig kokt og da var det ingen vei utenom å smake på herligheten.
Og for si det rett ut: Krabbane - som var gode og varme -var aldeles deilige. Selv klarte jeg å spise hele tre store krabber, pluss litt svensk øl av merket Stockholm (et utrolig godt øl).
På morgenen var det bare å pakke sammen alle krabbene og ta dem med oss på bussen til byen. Her inviterte vi folket til krabbelunsj på kontoret og alle vi som var der var enige om en ting: krabbene smakte aldeles godt sammen med ordentlig loff , smør majones og citron!!!!
Her har dere et eksemplar som ble fortært i løpet av søndagskvelden. Det er ikke tull, tallerkenen er en middagstallerken, så størrelsen var upåklagelig.

Ingen kommentarer: