søndag 9. mars 2014

Stor prisforskjell på forsikring

Tidligere i uka fikk jeg en telefon fra en kundekonsulent i if... forsikring, som kunne fortelle at if...nå hadde tilbud som garantert kunne kokurrere i pris med de forsikringsordningene vi har idag. Selv syntes jeg det kunne være interessant å sammenline prisene i forhold til dette selskapet, som så mange skryter uhemmet av. Så hva viste tilbudet?

Jo, idag har vi LO Favør Hus (kr.3.060,-) og LO Favør Reise (kr.1.023,-), mens bilen med full bonus er forsikret i Codan Forsikring (kr.8.063,-). Samlet pris kr. 12.146,-.
Tilbudet fra fra if... forsikring viste husforsikring (kr.4.886,-), reiseforsikring (kr.1.703,-) og bilforsikring (kr.12.680,-) til en samlet sum på kr. 19.269,-.

En prisforskjell på kr. 7.123,-  er mye for oss og utgjør faktisk noen billigturer til syden. Nå hevdes det fra kundekonsulenten i if... forsikring, at de er best på skadeoppgjør. Vel, nå har det seg slik at vi har hatt skade på hus og innbrudd i bil. Hver gang har vi vært godt fornøyd med oppgjøret og hvordan servicen har vært både gjennom LO Favør og Codan Forsikring.


Ingen kommentarer: