lørdag 31. mai 2014

Vår tur til Filoxenia Hotel på Zakynthos i Hellas

 Da Reiselivsmessa var i vinter, kom vi over et All Inclusiv-tilbud på Filoxenia Hotel som ligger på øya Zakynthos i Hellas.
Filoxenia Hotel sett fra hotelrommet vårt. Et greit hotel med 81 rom, liggende rundt to bassengområder. Ypperlig egnet for barnefamilier. 
Som en ser går veien rett ved hotellet, noe en merket godt. Mye trafikk på veien, fra søppelbilen kom i halv sekstiden om morgenen og til langt over midnatt. Støyen var spesielt merkbart på vårt rom, så skal du dit unngå rom 314. Ikke minst for underetasjen ble ogs brukt som aktvitetsrom på kveldstid og da gjerne med høy musikk.
Alle rommene var godt utstyrt.Ikke minst var den kjempestore senga imponerende. Her var det mildt sagt god plass i senga. Ellers hadde rommene eget kjøkken med nødvendig utstyr for to personer. Rommet hadde ikke internett, noe vi nyhetshungrige ikke kan forstå.

Rundt bassenget var det god plass til alle, som måtte ønske seg en liggestol. Problemet var her som på mange andre hotel, at gjestene legger ut håndkleet sitt, for å holde av en eller flere stoler.

Hver dag og hver kveld var det egne folk, som sto for ulike aktiviteter rettet mot hotellets gjester. Bl.a. var det "Gresk aften" den ene dagen, hvor profesjonelle dansere skapte et stort engasjement blant gjestene. Dette var en veldig positiv opplevelse.

Etter en uke på dette hotellet med All Inclusive, er ihvertfall vi rimelig sikre på at dette ikke var vår ferieform. Måten man blir bundet opp til hotellet på, gjør at vi vil prioritere annerledes neste gang. Da vil vi også være sikre på, at det også er internett på rommet før vi booker plass.


Ingen kommentarer: